نكات مهم در مورد پیمانه‌های شیرینی‌پزی

در تهیه شیرینی و كیك‌هایی كه ارایه می‌شود از نوع پیمانه‌ای استفاده می‌شود كه در چهار اندازه: پیمانه یك،‌ یك دوم، یك سوم ‌و یك چهارم است كه مقدار پیمانه 1 یا كامل از مواد مختلف به قرار زیر می‌باشد:

یك پیمانه آرد 100 گرم

یك پیمانه پودر قند 125 گرم

یك پیمانه شكر 150 گرم

یك پیمانه روغن (جامد یا مایع) 1500 گرم

پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر كنید و هیچگاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نكنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حركت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با كارد صاف كنید.

اندازه تخم‌مرغ مصرفی در دستورات بطور تقریبی 60ـ50 گرم است كه معادل وزن یك تخم‌مرغ متوسط با پوست است‌.

اگر در دستورالعمل‌ها مقدار وزنی تخم‌مرغ داده شده است ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می‌كنیم توجه كنید كه تخم‌مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می‌شود. بنابراین حتما مقدار ذكر شده باید مصرف شود. هر جا كلمه تخم‌مرغ به تنهایی ذكر می‌شود منظور یك تخم‌مرغ كامل است‌.