نگهداری از ظروف تفلون

نگهداری از ظروف تفلون

امروزه علاوه بر ظروف مسی و رویی، وسایلی از جنس چدن، استیل و تفلون هم در تمام آشپزخانه‌ها یافت می‌شود. از میان این ظرف‌ها اما تفلون بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده است. امروزه ظروف تفلون در انواع مدل‌ها و رنگ‌های مختلف در همه فروشگاه‌ها و خانه‌ها وجود دارد و در پخت‌و‌پز از انواع مختلف آن استفاده می‌شودظروف تفلون جنس خاصی دارد و برای آشپزی بسیار خوب و مناسب است..

در کنار تمام این تنوع و دگرگونی در شکل و فرم و جنس ظرف‌ها باید بدانیم هر جنس از ظروف محاسن و معایبی دارد. به این معنا که اگر به نحوه نگهداری و استفاده درست از آن در خانه دقت نکنیم ممکن است مشکلاتی برای ما و خانواده‌مان در پی داشته باشد.

حالا سوال اساسی این است که موقع خریدن ظروف به چه معیاری باید توجه کنیم. آیا فقط زیبایی ظرف برای شما مهم است یا قیمت مناسب آن؟ هر کدام از اینها که باشد، یادتان نرود موقع خریدن ظروف تفلون باید به نکات مهم دیگری هم توجه کنید. به عنوان نمونه فراموش نکنید برای خرید ظرف مناسب حتماً اول باید به دنبال علامت استاندارد روی آن باشید. همچنین در صورت امکان، ظروفی را بخرید که مجوز بهداشت هم داشته باشد، چون وقتی ظرفی مجوز بهداشت دارد، حتما از کیفیت مناسبی برخوردار است.
 

این را هم به خاطر بسپارید که مهم نیست ظروف تفلون حتماً خارجی باشد، چون تنها خارجی بودن نشانه خوب و مناسب بودن یک ظرف نیست.

شاید بعضی ظروف تفلون از لحاظ قیمت ارزان‌تر باشد ولی علامت استاندارد نداشته باشد. بنابراین حتماً دقت کنید برای حفظ سلامت اعضای خانواده از ظروف استاندارد استفاده کنید. به عبارت دیگر ظروف غیر استاندارد هیچ وقت و در هیچ شرایطی مناسب آشپزی نیست.

نکته دیگر این‌که موقع خرید ظروف تفلون دقت کنید سطح داخلی آن زدگی یا ترک نداشته باشد، چون استفاده از این‌گونه ظرف‌ها بسیار مضر است. هنگام پخت و پز مواد غذایی به داخل این ترک‌ها وارد شده و مواد اولیه ظروف نیز می‌تواند وارد غذا ‌شود. بنابراین مشخص است که چنین موضوعی به قطع و یقین باعث بروز بیماری‌های مختلف برای افراد خانواده خواهد شد.

اگر مشاهده کردید ظروف تفلون شما به هر دلیلی مانند برخورد قاشق با کف ظرف خش برداشته، هرگز دوباره از آن استفاده نکنید چون بر اثر پختن غذا در چنین ظرفی تکه‌های مواد اولیه ظرف وارد غذا می‌شود