در کشور ژاپن یک آشپز جوان با استفاده از خلاقیت خود پیتزا هایی می پزد که به پیتزای پرنده معروف اند.
به گزارش تکناز، فروشندگان و مغازه داران با شیوه های مختلف سعی می کنند مشتریان را به سمت خود جلب کنند.
تاکومی تاچیکاوا خمیر پیتزا را با حرکات نمایشی مختلف به حرکت در می آورد و مانند یک تردست ماهر با آن بازی می کند.
او هنر نمایشی خود را با هنر آشپزی ترکیب کرده است تا بتواند مشتریان را به سمت خودش بکشاند.وی از آکروبات کاران پیتزا به دست است که کانون اصلی فعالیت آنها در ایتالیا است.
این آشپز معروف ژاپنی در ماه آوریل امسال در به ایتالیا در مسابقات قهرمانی حرکتهای نمایشی با خمیر پیتزا رتبه دوم را به دست آورد.
او می گوید برای حرکات خود در خانه بسیار تمرین می کند و از حرکت وسایل مختلف ازجمله موتور ماشین لباسشویی و امثال آن الگو می گیرد و حرکتهای سریع و متنوع دستانش با خمیر پیتزا را طراحی و اجرا می کند.