سوپ اسپانیایی
یک پیمانه
یک پیمانه خرد شده
2 پیمانه ریز خرد شده
یک عدد
یک پیمانه خرد شده «پیمانه کاملاً فشرده«
به اندازه کافی
4 قاشق سوپخوری
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت میگذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است.
دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود.
جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود.
سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است « البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود . »
در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ میتوان از لیموی تازه استفاده کرد.
بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شودو به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم .
این سوپ خوشمزه ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ خوشمزه یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای پیشگیري یا بهبود سرماخوردگی مفید میباشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.
پایگاه فرهنگی هنری تکناز