چرا ظروف پلاستیكی را در فریزر قرار ندهیم؟

چرا ظروف پلاستیكی را در فریزر قرار ندهیم؟

 
یك متخصص اپیدمیولوژی تغذیه با بیان این كه تغییر سبك زندگی امروزی و شاغل بودن همسران در خانواده‌ها بخصوص زوج‌های جوان باعث شده اغلب مصرف غذاها به‌سمت مواد فریز شده برود، توصیه كرد: حتی‌الامكان از فریز كردن آب و مواد غذایی در ظروف پلاستیكی و یك‌بار مصرف پرهیز كنید.
دكتر ربابه شیخ‌الاسلام در گفتگو با ایسنا، ضمن بیان مطلب فوق گفت: بهتر است حداقل 2 بار در هفته از سبزیجات تازه در كنار غذاها استفاده شود و حداقل یك روز در هفته را برای آماده‌سازی غذای تازه و البته سالم بگذارید و در صورت امكان، سالاد را به صورت خانگی تهیه كنید.

وی افزود: امروزه كمتر از شیشه‌های سنگین و قدیمی برای مصرف آب استفاده می‌شود و اغلب پس از استفاده از آب‌های معدنی، ظروف آن را دوباره پر كرده در فریزر می‌گذارند كه در این مورد توصیه اكید بر خودداری از استفاده مجدد این ظروف به خصوص به صورت فریز شده آن می‌شود.