بدن هنگام افطار نیاز فوری به منابع سهل الوصول انرژی دارد و این نیاز برای سلول های بدن به خصوص مغز و سلول های عصبی ضروری است.
در همین راستا خرما، کشمش و عصاره میوه جات یا افزودن یک قاشق چایخوری عسل به شیر یا چای، منابع کربوهیدرات های ساده هستند که می توانند سطوح پایین قند خون را به سطح طبیعی برسانند.
مصرف آب میوه تازه و سوپ به تعادل آب و مواد معدنی بدن کمک می کند.
بهتر است فاصله زمانی 20 تا 30 دقیقه ای بین افطار و صرف شام در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را برای پذیرش غذاهای پرحجم آماده کند.
وی نماز خواندن را در این فاصله زمانی توصیه کرد و افزود: در این صورت علاوه بر ثواب نماز اول وقت، حرکات نماز باعث می شود بدن کمی از حالت استراحت درآید.
منبع : سیمرغ