چگونه فرزند نام‌ خانوادگی مادرش را می‌گیرد

مجموعه : مجله خبری
چگونه فرزند نام‌ خانوادگی مادرش را می‌گیرد

ممکن است جالب باشد که بدانید در شرایط استثنائی و خاصی که در قانون تعریف شده است، مادر مجاز است با نام خانوادگی خود، شناسنامه فرزند خود را دریافت کرده و از او حمایت اجتماعی نماید.

 

وکیل در این زمینه به نکات مهمی اشاره می‌کند: “عقد از دو نوع، موقت و دائم، تشکیل می‌شود. اگر این نوع عقدها در دفترخانه (محضر) ثبت نشده باشند، برای درخواست شناسنامه برای فرزند، لازم است که هر دو والدین با هم مراجعه کرده و درخواست ثبت اقدام کنند.”

 

وی اظهار می‌کند: “در صورتی که پدر از مسئولیت‌های خود در این زمینه کاسته و همکاری ننماید، مادر باید با ارائه دادخواستی با عنوان اثبات رابطه زناشویی به دادگاه مراجعه کند و ازدواج خود را به شکلی در محضر قاضی اثبات نماید. پس از اثبات روابط زناشویی، مادر می‌تواند الزام پدر به گرفتن شناسنامه را درخواست کند و این اقدام به تصدیق و اثبات شناسنامه فرزند خود منجر گردد.”

 

وکیل پایه یک دادگستری به این نکته هم اشاره می‌کند که در صورت عدم اقدام از سوی پدر در این مرحله، مادر می‌تواند با درخواست تعیین امین موقت، خود را به عنوان فرد مسئول برای گرفتن شناسنامه فرزندش تعیین کند. این اقدام به معنای این است که مادر می‌تواند به تنهایی بدون نیاز به حضور همسرش، درخواست و اقدام به گرفتن شناسنامه برای فرزند خود کند.

 

وکیل پایه یک دادگستری در پاسخ می‌گوید: “ممکن است فرزند نامشروع از رابطه نامشروع متولد شده باشد. در این صورت، درست است که فرزند نامشروع زایمان کرده است. با این حال، برای ورود به زندگی اجتماعی، باید مقدمات لازم برای او فراهم شود. وظایفی نیز بر عهده والدین نامشروع هستند و باید نسبت به گرفتن شناسنامه اقدام نمایند. اگر پدر اقدام نکند، مادر می‌تواند برای گرفتن شناسنامه اقدام کرده و نام خانوادگی خود را به نوزاد اعطا کند. نکته مهم این است که فرزند نامشروع، علیه مشروع، تمام حقوق فرزندی را دارد به جز اینکه از والدین خود ارث نمی‌برد.”

 

وکیل آنلاین کیست ؟

جلسات آنلاین معمولاً از طریق پلتفرم‌های مجازی نظیر واتساپ یا نرم‌افزارهای تماس اینترنتی صورت می‌گیرد. جلسه اولیه آنلاین نیز به عنوان جلسات حضوری معارفه ایفا می‌کند، جایی که وکیل به دقت توضیحات شما را گوش می‌دهد و جزئیات پرونده را یادداشت می‌کند.

 

در صورت سپردن وکالت پرونده به این وکیل، او به صورت آنلاین در سامانه ثنا اعلام وکالت کرده و دادخواست را به صورت الکترونیکی ثبت می‌نماید. پس از ابلاغیه برای حضور در جلسات دادگاه، وکیل در دادگاه شرکت می‌کند. به یاد داشته باشید که برای استفاده از خدمات آنلاین وکالت و پیگیری پرونده، لازم است در سامانه ثنا ثبت‌نام نمایید.

 

درخواست وکیل آنلاین ممکن است برای پاسخگویی به سوالات حقوقی یا مشاوره در زمینه‌های خاص باشد. این جلسات ممکن است چندین بار تکرار شود. به عنوان یک نکته مهم، قبل از انتخاب وکیل برای پرونده‌تان، تحقیقات لازم را انجام دهید و از تخصص او در زمینه مربوطه مطمئن شوید، مانند وکیل طلاق، وکیل ملک، یا وکیل کیفری و غیره.

 

  • مطمئن شوید که وکیل موردنظر دارای کد وکالت معتبر و ثبت‌نام در سامانه قوه قضائیه و کانون وکلا است. این اطلاعات می‌توانند توسط شما در سایت‌های معتبر قوه قضائیه چک شوند.
  • سایت‌های معتبر: از سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین معتبر برای انتخاب وکیل استفاده کنید. سایت‌هایی که تضمین امنیت و حفظ حریم خصوصی را اعلام کرده و دارای نمادهای امنیتی هستند، انتخاب بهتری هستند.
  • تحقیقات و بازخوردها: قبل از انتخاب وکیل، تحقیقات دقیقی انجام دهید. بازخوردها و نظرات افرادی که تجربه وکالت آنلاین داشته‌اند، می‌توانند به شما در انتخاب مناسب کمک کنند.
  • اطلاع از تخصص:اطمینان حاصل کنید که وکیل انتخابی تخصص لازم در زمینه موردنظر شما دارد. هر حوزه حقوقی نیازمند تخصص خاصی است.

 

با رعایت این نکات، می‌توانید از خدمات وکیل آنلاین با اطمینان بهره‌مند شوید و از خطرات مرتبط با کلاهبرداری در فضای اینترنتی جلوگیری کنید.

وکیل و مشاور حقوقی دو نقش متفاوت در حوزه حقوق دارند:

 

وکیل:

  1. وکیل فردی است که تحصیلات حقوقی دانشگاهی را گذرانده و سپس در آزمون وکالت شرکت کرده است.
  2. پس از قبولی در آزمون، مشغول به کارآموزی دو ساله می‌شود و در این دوره، تحت نظر یک وکیل مجرب، مهارت‌های عملی حقوقی خود را تقویت می‌کند.
  3. پس از پایان دوره کارآموزی و گذراندن آزمون‌های مربوطه، افراد به عنوان وکیل پایه یک دادگستری مجوز وکالت دریافت می‌کنند.
  4. وکلا مجاز به درخواست وکالت، حضور در دادگاه‌ها و نمایندگی از موکلان خود در امور حقوقی هستند.

 

مشاور حقوقی:

  1. مشاور حقوقی نیز دارای تحصیلات حقوقی است اما بدون نیاز به آزمون وکالت و دوره کارآموزی.
  2. این افراد دارای آگاهی نسبتاً جامع در زمینه قوانین و مقررات حقوقی هستند اما نمی‌توانند به عنوان نماینده حقوقی در دادگاه حاضر شوند.
  3. مشاوران حقوقی به مشاوره و ارائه نصایح در زمینه‌های حقوقی محدود هستند و نمی‌توانند وکالت یا نمایندگی در دعاوی حقوقی را بر عهده بگیرند.

با این تفاوت‌ها، انتخاب بین وکیل و مشاور حقوقی بستگی به نیازها و خصوصیات موارد حقوقی شما دارد.

برچسب‌ها: