این آشپز دراینباره به روزنامه دیلیمیل خاطرنشان کرد: ۱۵ هزار سگ از نواحی مختلف این شهر و مناطق اطراف شکار شده قرار است در پخت غذاهای سگی مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین این فستیوال یک هفته ادامه مییابد.
بر اساس گزارش رسانههای رسمی چین، سگها هر چقدر جوان و کوچک باشند گوشت تردتر و لذیذتری دارند در حالی که سگهای پیر و بزرگ مزه نامطبوعی در دهان ایجاد میکنند.
با این حال، در چند سال گذشته روند شکار سگها و استفاده از گوشت آنها از جانب گروههای حمایت از حیوانات محدود شده است، به طوری که در المپیک سال ۲۰۰۸ میلادی دولت چین برای از دست ندادن گردشگران استفاده از گوشت سگ در غذاها را ممنوع کرد.