کودکان را به مطالعه تشویق کنید تا آلزایمر نگیرند

این محققان در این خصوص توضیح دادند:«یک فرد می تواند این آسیب مغزی را به صورت خیلی حاد نشان دهد درحالی فرد دیگری می تواند آن را در حالت بسیار خفیف تری بروز دهد، درحالی که فرد دوم نیز همان زوال عقل را دارد. مطالعات ما نشان می دهد که تحصیلات در دوره اول کودکی تغییراتی در مغز ایجاد می کند که این تغییرات موجب می شود مغز فرد در پیری از خود مقاومت بیشتری در مقابله با آلزایمر نشان دهد»..

این محققان در این خصوص توضیح دادند:«یک فرد می تواند این آسیب مغزی را به صورت خیلی حاد نشان دهد درحالی فرد دیگری می تواند آن را در حالت بسیار خفیف تری بروز دهد، درحالی که فرد دوم نیز همان زوال عقل را دارد. مطالعات ما نشان می دهد که تحصیلات در دوره اول کودکی تغییراتی در مغز ایجاد می کند که این تغییرات موجب می شود مغز فرد در پیری از خود مقاومت بیشتری در مقابله با آلزایمر نشان دهد».

این دانشمندان افزودند:«بروز زوال عقل پس از سن 60 تا 65 سالگی هر 5 تا 7 سال یکبار دو برابر می شود و تقریبا 50 درصد از جمعیت حدود 90 سال به این بیماری مبتلا هستند».

سازمان جهانی بهداشت ارزیابی کرده است که بیش از 29 میلیون نفر در دنیا از زوال عقل رنج می برند و تا سال 2025 در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین بیش از 80 میلیون نفر به این بیماری مبتلا شوند.

به گفته این محققان دانشگاه کمبریج، بهترین راه مبارزه با آلزایمر در پیری، تشویق کودکان به مطالعه بیشتر در دهه اول زندگی است.