پزشکان برای ارزیابی اهمیت فاکتورهای خطرزای بیماریهای قلبی سوابق پزشکی 30 هزار فرد 22 تا 90 ساله را در فاصله سالهای 1996 تا 2011 میلادی بررسی کردند.
طبق بررسیهای پزشکان استرالیایی، بیماری قلبی بزرگترین عامل مرگومیرِ زنان است و بیتحرکی نیز مهمترین عامل تشدیدکننده خطر بروز این بیماری به ویژه در زنان بالای 30 سال می باشد. همچنین در این مطالعه سیگار به عنوان مهمترین علت مرگ و میرِ زنان 22 تا 27 ساله معرفی شده است.
این پزشکان عوامل خطرزای بیماریهای قلبی – عروقی را در میان زنان استرالیایی در تمام گروههای سنی بررسی کرده و دریافتند که استعمال سیگار، چاقی و فشارخون بالا در ابتدای این فهرست قرار دارند اما با این حال اگر تمام زنانی که کمتحرک هستند میزان فعالیت بدنی خود را افزایش دهند تا حد زیادی آمار مرگ و میر ناشی از این بیماریها در زنان کاهش مییابد.
«وندی براون»، متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه کوئینزلند گفت: درک خطرات مرتبط با بروز بیماریهای جدی میتواند بر بکارگیری بهینه از راهکارهای پیشگیرانه هدفمندتر تاثیر بگذارد. بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر زنان در آمریکاست که طبق برآوردها از هر چهار زن یک نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست میدهد و رقم مشابهی در استرالیا نیز مشاهده میشود.
این پزشکان برای ارزیابی اهمیت فاکتورهای خطرزای بیماریهای قلبی سوابق پزشکی 30 هزار فرد 22 تا 90 ساله را در فاصله سالهای 1996 تا 2011 میلادی بررسی کردند. همچنین آنها به ارزیابی بیماری قلبی ناشی از شاخص توده بدنی، عدم فعالیت بدنی، فشارخون بالا و مصرف سیگار پرداختند. به گفته این متخصصان در مجموع کمتحرک بودن، بزرگترین عامل موثر در بروز بیماریهای قلبی در زنان بالای 30 سال است.