4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

مجموعه : گوناگون
4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس
 
معرفی و آشنایی با چهار نانِ ایرانی: بربری، لواش، سنگک و تافتون.
 
در اواخر دوران قاجار چند بربر پخت این نان را در تهران آغاز کردند و آن را رواج دادند. طعم و بوی ویژه این نان ناشی از استفاده از ترکیب آب و مقدار کمی جوش شیرین است که پیش از پخت بوسیله نانوا روی خمیر نان مالیده می‌شود.

 

لواش

نان لواش، نان نازک تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود. این نان را نان تنوری هم می‌گویند. نانی که از همان خمیر ساخته شده ولی بسیار نازک باشد، نان خانگی می‌نامند که پس از پخت بسیار نازک می شود.

 


4 ایرانی کاملاً اورجینال !+ عکس

 

سنگک

سنگک را روی سنگ‌ریزه‌های گرم می‌پزند و از آرد سبوس‌دار درست می‌شود.

 

تافتون
تافتون نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می‌شود.