هنگامی که شما به سرویسها و برنامه های وب فکر میکنید، مایکروسافت سریعا به ذهن شما خطور نمیکند.
اخیرا این شرکت به ارائه بسیاری از این خدمات پرداخته است که بسیاری از انها در رقابت با رقیبان خود از جمله گوگل، یاهو و دیگر خدمات دهنده ها ، بازنده یا برنده می باشد.
کدامیک از این سرویس های مایکروسافت بهتر می باشد؟ ما همه ی ي انها را مورد بررسی قرار داده و 5 مورد ناشناخته را انتخاب کرده ایم.
شما چه فکر می کنید؟25 گیگابایت فضای آنلاین بدون هیچ هزینه ای، بدون هرگونه String الحاقی. این چیزی است که Windows Live SkyDrive ارائه میدهد. تنها باید در سایت فولدر ایجاد کنید و فایل هایتان را آپلود نمایید.
شما می توانید هرکدام از فولدرها را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید.
البته این سرویس بی عیب هم نیست چرا که نمی توانید از آن به عنوان یک درایو مجازی استفاده کنید یعنی بصورت یک درایو بر روی رایانه شما ظاهر نمیشود.
اگر شما بیش از یک رایانه دارید و می خواهید فایلها و فولدرها بر روی انها سنکرونیزه شوند، به این سرویس نیاز دارید.
پس از دانلود و اجرای نرم افزار کوچکی بر روی هر رایانه، به وب سایت Windows Live Sync مراجعه و تعیین کنید کدام فولدرها باید سینک باشند.
این سرویس مشابه Windows Live Sync است با این تفاوت که شما رایانه های خود را با فولدرهای ایجاد شده در فضایی که Live Mesh به شما در وب اختصاص می دهد سینک میکنید بنابراین با هر رایانه متصل به اینترنتی می توانید به اطلاعات خود دسترسی داشته باشید.
این سرویس به هر شخصی دارای یک تجارت کوچک یا یک گروه کاری که به یک روش ساده جهت همکاری در پروژه ها نیاز دارد کمک می کند.
با این سرویس شما می توانید اسناد، برنامه ها، کارهای پیش رو و موارد دیگر را تهیه کرده و به اشتراک بگذارید.
درست است، این یک سرویس تحت وب نیست یا به عبارت دقیقتر یک برنامه رومیزی رایانه ای است که با سرویس وب کار می کند.
از انجاییکه Google Earth در این حیطه غالب است بسیاری از مردم این سرویس را نادیده میگیرند.
این برنامه قابل دانلود در هماهنگی با Windows Live Maps عمل می کند تا به شما تصاویر 3 بعدی حیرت آوری از نقاط مختلف جهان بدهد.
مایکروسافت 2019 آخرین نمونه در گروه ویدیوهای نمایشی محصولات آینده میباشد.
این ویدیوی 5 دقیقه ای دارای 2 دقیقه منتخب ویرایش شده می باشد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از سایت PC World، این ویدیوی تخیلی توسط آزمایشگاه مایکروسافت آفیس ایجاد شده، گروهی در درون شرکت که “به آزمایش ایده ها با ساخت نمونه های اولیه و گردآوری داده های کاربردی میپردازد”.
و در نهایت یک لیست ویدیوی مرتبط شامل ویرایش های طولانی تر از هر صحنه، ساخت، تولید، آموزش، مراقبت های بهداشتی و غیره نیز در دسترس می باشد.
از شگفتی های موجود در این ویدیو، نبود لوگوی ویندوز و دکمه استارت می باشد. همچنین در ویرایش کوتاه مایکروسافت 2019 خبری از تماس تلفنی ویدیویی نیست.
خرید از طریق تلفن همراه کمتر از پیش بینی ها میباشد؛ بر اساس 2 تحقیق جدید، نگرانیهای مرتبط با امنیت تلفن همراه باعث ثابت ماندن این گونه معاملات میشود.
از دید مصرف کنندگان معاملات کم ارزش کمتر تهدید کننده میباشند.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از سایت PC World، بر طبق 2 مطالعه صورت گرفته از کاربران تلفن همراه در کشور کشور آمریکا، اغلب ترجیحات و انتخابهای مصرف کنندگان هنگام استفاده از تلفن های همراه جهت خرید بین اواخر سال 2007 و اواخر سال 2008 بدون تغییر مانده است که نشان دهنده قدرت موانع بر سر راه خدمات تجاری تلفن همراه می باشد.
کمی بیش از نیمی از مخاطبین مایل به استفاده از تلفن همراه خود جهت خرید نمیباشند و این میزان در طی سالها ثابت بوده است.
امنیت معاملات در نظر 71 درصد از کاربران تلفن همراه، مهم ترین مسئله جلوگیری کننده از خرید های بیشتر می باشد.
پس از اطمینان خریداران از امنیت معاملات توسط ایجاد اعتماد بین انها و فروشندگان، بیشترین تاکید بر روی سرعت انجام معاملات میباشد.
ممکن است در کشور ایالات امریکا خیلی سر و صدا بپا نشده باشد ولی پوشش وایمکس به رشد خود در بسیاری از بازارهای جهانی ادامه می دهد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از سایتPC World، به گفته تالار گفتگوی وایمکس، امسال 100 ارائه دهنده وایمکس در سراسر جهان تکنولوژی وایرلس نسل چهار را برای اولین بار ارائه خواهند کرد.
این آمار برای اولین بار هفته گذشته در مطلبی به نقل از InformationWeek آورده شده بود.
علاوه بر این، در سال 2008 دو برابر خدمات ارائه شده توسط ارائه دهندگان خدمات تدارک دیده شده بود.
امسال، اقتصاد ضعیف باعث کاهش معرفی وایمکس های جدید خواهد شد.
این تالار مصاحبه برآورد می کند که حدود 430 میلیون نفر در مناطقی زندگی می کنند که دارای پوشش وایمکس می باشد و این مقدار تا پایان سال 2010 به 800 میلیون نفر خواهد رسید.
پایگاه فرهنگی هنری تکناز