آشپزی »خوراك لوبیاچیتی با فلفل سبـز
لوبیا چیتی 750 گرم
پیاز 4 عدد
گوجهفرنگی 2 عدد
فلفل سبز دلمهای یك عدد
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
فلفل و نمك به میزان لازم
رب گوجهفرنگی 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
لوبیا را از شب قبل خیس كنید. گوجهفرنگی و پیاز را پوست كنده، ریز كنید. در قابلمهای، حاوی سه قاشق روغن داغ، تفت دهید. لوبیاها را از آب خارج كنید، در قابلمه بریزید و رویشان آب گرم بریزید. سپس نمك، فلفل سیاه و رب گوجه را اضافه كنید. در قابلمه را ببندید و منتظر شوید تا همه این مواد طی یك ساعت پخته شود. وقتی لوبیا نیمپز شد، فلفل سبز را كه ریز كردهاید همراه گوجه فرنگی و پیاز كه قبلا تفت دادهاید (میتوانید در صورت تمایل از قارچ هم استفاده كنید) به لوبیا اضافه كنید. لوبیا باید تا حدی پخته شود كه آبی داخل قابلمه نباشد. پس از این كه احساس كردید به چنین مرحله ای رسید، گاز را خاموش كنید و آن را به خوبی مخلوط كنید، در این مرحله روغن زیتون را اضافه كنید، ضمن اینكه اگر دوست دارید میتوانید دو قاشق غذاخوری آب لیمو هم اضافه كنید… این غذا را میتوانید به شكل گرم میل كنید. اما این خوراك به شكل سرد هم خیلی خوشمزه است. به خصوص وقتی كه به شكل ساندویچ میل كنید. ضمن اینكه میتوانید خوراك لوبیا را همراه سوسیس كوكتل یا كالباس ژامبون هم سرو كرد، اگر دوست دارید این خوراك تند شود، در پایان و پیش از اینكه خوراك را مخلوط كنید بر اساس ذائقهتان میتوانید نصف قاشق یا یك قاشق چایخوری فلفل قرمز به خوراك لوبیا اضافه كنید.
سـوپ ذرت
مواد لازم برای 4 نفر
ذرت دانه شده نیم كیلو
جعفری و كرفس چند برگ
آرد سفید دو قاشق سوپخوری
پیاز ریز شده یك عدد
آب نیم لیتر
شیر نیم لیتر
خامه دو قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
طرز تهیه
كلم پلو
مواد لازم برای 4 تا 10 نفر
برنج یك كیلو
كلم پیچ یك كیلو
سبزی شامل: جعفری و گشنیز 300 گرم
روغن 100 گرم
ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه