كباب كوبیده
بدون اغراق كباب كوبیده یكی از غذاهایی است كه همیشه خانوادهها از آن استقبال به عمل میآورند و در تمامی فصول سال، آن را میخورند به خصوص جمعهها كه اعضای خانواده ناهار را با هم میل میكنند، سری به صف كبابیهای محلتان بزنید. اما در این بین هستند عدهای از خانوادههایی كه دوست دارند خودشان در منزل كباب كوبیده را تهیه كنند.عدهای رمز و راز تهیه كوبیده خوب را میدانند و عدهای هم تصورشان این است كه باید گوشت چرخكرده تهیه كرد و آن را به سیخ كشید. نامههای زیادی مبنی بر این داشتیم كه در منزل كباب كوبیده درست میكنیم اما به خوشمزگی بیرون نمیشود. با اینكه در سالهای قبل طرز تهیه این غذای پرطرفدار را برای شما شرح دادهایم، یك بار دیگر به آن میپردازیم.
مواد لازم:
گوشت سردست گوسفندی: 300 گرم
قلوهگاه گوساله: 300 گرم
پیاز سفید: 300 گرم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه: گوشت بدون استخوان و قلوهگاه گوساله را چرخ كرده، بعد پیازها را پوست كنده و چرخ میكنیم. آب پیاز را كاملا گرفته و تفاله پیاز و گوشت را با یك قاشق سوپخوری نمك، فلفل و زعفران مخلوط میكنیم و حسابی ورز میدهیم و دوباره چرخ میكنیم. سپس آن را به سیخ زده و میپزیم. به همین راحتی!