اغلب در تهیه این نوع سوپ از گوشت مرغ، پیاز، سیبزمینی، هویج، شلغم، كرفس و جعفری استفاده میشود. بررسیهای انجام شده درباه تاثیر هریك از این مواد بر انجام واكنشهای طبیعی بدن در شرایط آزمایشگاهی نشان داده است كه این تركیبات مانع حركت گلبولهای سفید خون میشوند و این در حالی است كه گلبولهای سفید خون از باكتریها و بقایای سلولی كه مقدار آنها بر اثر ابتلا به عفونتهای ویروسی نظیر سرماخوردگی افزایش خواهد یافت، تغذیه میكنند.
فعالیت گلبولهای سفید خون اغلب موجب افزایش میزان ترشحات مخاطی میشود كه سرفه و آبریزش بینی از پیامدهای آن محسوب میشوند. در حقیقت میتوان گفت كه خوردن سوپ جوجه به عنوان یك عامل بازدارنده مانع گسترش بیماری در بدن میشود.
به گفته محققان، سوپ جوجه همچون دیگر مواد غذایی پروتئینی دارای اسید آمینهای به نام سیستئین است كه با پخته شدن گوشت مرغ از آن خارج میشود. سیستئین یك تركیب شیمیایی است و از جمله فرآوردههای دارویی است كه همانند بسیاری از دیگر انواع داروهای خلطآور میتواند نقش بسیار مهمی در خارج شدن ترشحات مخاطی از ریهها داشته باشد. به این ترتیب میتوان گفتههای مادربزرگها درباره اینكه سوپ جوجه میتواند داروی سرماخوردگی باشد را مورد تایید قرار داد.
گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز