كره سه قاشق غذاخوری
روغن مایع یك قاشق غذاخوری
مغز گردو پیمانه
اسفناج نیمه پخته بدون آب 175 گرم
پیاز كوچك خرد شده یك عدد
مغز نان یك پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده پیمانه
جوز هندی تازه، رنده شده نوك قاشق چایخوری
عصاره سبزیها پنج قاشق غذاخوری
ماهی سفید یا قزلآلا چهار عدد
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
لیموترش برای تزئین
طرز تهیه:
دو قاشق غذاخوری كره و روغن را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مغز گردو را در حدود سه دقیقه تفت دهید و كنار بگذارید. پیاز را درون تابه بریزید و حدود ده دقیقه تفت دهید تا نرم شود. اسفناج را درون آبكش ریخته و با قاشق روی آن را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. پیاز و اسفناج را در كاسه بزرگی بریزید و مغز گردوها، مغز نان، پنیر، جوزهندی، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. مواد را كاملا با هم مخلوط كنید. بقیه كره را درون قابلمه ریخته و عصاره سبزیها را به آن بیفزایید. مواد آماده شده را به میزان برابر درون شكم ماهی بریزید و خوب فشار دهید تا مواد به هم بچسبند. سپس قسمت بریدگی شكم را با خلال دندان محكم كنید. قابلمه كره و عصاره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس ماهیها را كف قابلمه بچینید طوری كه روی هم قرار نگیرند. زمان پخت این غذا حدود نیم ساعت الی 45 دقیقه است.