آموزش تهیه سه نوع غذای مخصوص با گوشت

آموزش تهیه سه نوع غذای مخصوص با گوشت

با گوشت گوساله و گوسفند می تواتید انواع غذاهای خوشمزه را درست کنید . با ما همراه باشید تا سه نمونه از بهترین غذاهای گوشتی را به شما آموزش دهیم.

 
 
آموزش تهیه سه نوع غذای مخصوص با گوشت
 

غذای گوشتی سالاد اوریشیته با بیف

 

•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه: 15 دقیق

•    زمان پخت: 10 دقیقه

 

مواد لازم

•    نمک

•    225 گرم پاستا اوریشیته

•    یک پیمانه توپ‌های پنیر موزارلا

•    یک پیمانه مغز آرتیشو خرد شده

•    8 عدد فلفل شیرین کوچک

•    3 قاشق غذاخوری برگ ریحان یا نعنای تازه

•    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده

•    دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه

•    فلفل سیاه

•    4 پیمانه برگ اسفناج

•    170 گرم نوارهای باریک گوشت گوساله

 

 
طرز تهیه

1.    قابلمه‌ای را تا نیمه از آب پر کنید و با کمی نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس پاستا را اضافه کنید. پس از آن که کمی نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

 

2.    در این فاصله، پنیرهای موزارلا، آرتیشو، فلفل و برگ‌ها نعنا را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط  کنید. روی آنها روغن زیتون، آبلیموترش و پوست رنده شده لیموترش بریزید. هم بزنید. برای مزه‌دار شدن، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس پاستا را اضافه کنید و هم بزنید.

 

3.    پیش از سرو، برگ اسفناج و نوارهای باریک گوشت را اضافه کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید.

 
 
 

 
 
آموزش تهیه سه نوع غذای مخصوص با گوشت

بیف و لوبیا قرمز چیلی

 

•    تعداد: 8 نفر

•    زمان تهیه: 25 دقیقه

•    زمان گریل شدن: 5 تا 6 ساعت

 

مواد لازم :

 

•    یک پیمانه لوبیا قرمز

•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    900 گرم گوشت بدون استخوان گوساله

•    یک پیمانه پیاز خرد شده

•    425 گرم سس گوجه‌فرنگی

•    410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده

•    410 گرم آب مرغ کم‌نمک

•    یک شیشه ترشی فلفل خرد شده

•    دو قاشق چایخوری آویشن خرد شده

•    یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز

•    ¾ پیمانه فلفل دلمه‌ای قرمز

•    ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده

 
 
ارزش غذایی

•    کالری: 288

•    چربی: 7 گرم

•    کلسترول: 67 میلی‌گرم

•    سدیم: 702 میلی‌گرم

•    کربوهیدرات: 24 گرم

•    فیبر: 6 گرم

•    پروتئین: 31 گرم

 

 

طرز تهیه
 

1.    لوبیاها را بشویید و درون یک قابلمه متوسط بریزید. روی آنها آب کافی بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به حالت نیم‌جوش به مدت 10 دقیقه بماند. سپس از روی حرارت بردارید و یک ساعت با در بسته کنار بگذارید. 

 

2.    در این فاصله، روغن را در تابه بزرگ قرار دهید تا گرم شود. نیمی از گوشت و پیاز را بریزید و تفت دهید تا گوشت طلایی شود. سپس آن را درون آرام‌پز بریزید.

 

همین مراحل را با بقیه گوشت و پیاز تکرار کنید و آنها را نیز به آرام‌پز اضافه کنید. سس گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی خرد شده، آب مرغ، فلفل‌های خرد شده، آویشن و زیره سبز را به قابلمه اضافه کنید. در دستگاه را بگذارید. درجه آن را روی کم تنظیم کنید و به مدت 5 تا 6 ساعت بگذارید پخته شود.

 

3.    می‌توانید این غذا را با فلفل دلمه‌ای خرد شده و گشنیز تزئین و سرو کنید. 

 
 
 
 

 

آموزش تهیه سه نوع غذای مخصوص با گوشت

 

غذای گوشتی تاکو بیف‌پای

 

•    تعداد: 6 نفر

•    زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

 

مواد لازم تاکو بیف‌پای :

 

•    روغن زیتون

 

•    410 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی

•    6 عدد نان تورتیلا

•    340 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز کوچک خرد شده

•    یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده

•    یک قاشق چایخوری پودر چیلی

•    ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین

•    110 گرم پنیر چدار رنده شده

•    برگ‌های تازه گشنیز

 
طرز تهیه

1.    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب پای را با روغن زیتون چرب کنید. یک قاشق غذاخوری پر از کنسرو گوجه‌فرنگی رنده شده در آن بریزید و کف قالب پخش کنید. 4 عدد از نان‌های تورتیلا را روی آن بچینید. سپس آن را کنار بگذارید.

 

2.    در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه‌ای را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. پودر چیلی و دارچین را اضافه کنید و یک دقیقه آنها را تفت دهید. نیمی از کنسرو گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید مواد روی حرارت به جوش بیایند. دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و سپس از روی حرارت بردارید.

 

3.    از سس گوشت داخل قالب روی نان‌های تورتیلا بریزید. بقیه نان‌ها را به صورت نوارهای باریک برش دهید. به صورت شطرنجی آنها را روی مخلوط گوشت بچینید. روی آنها پنیر بریزید. در آخر هم بقیه کنسرو گوجه‌فرنگی را بریزید.

 

4.    آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو نیز آن را با گشنیز تازه تزئین کنید.