عمر مفید باتری ماشین چند کیلومتر است؟
دوره برق خودرو یا دوره مکانیک خودرو؛ کدام را در تابستان ۱۴۰۵ انتخاب کنیم؟
راهنمای جامع انتخاب پمپ هیدرولیک پیستونی رادیال
پاک کردن تاتو یا خالکوبی با لیزر در جنوب تهران
چه زمانی نشت آب نشانه خرابی جدی است؟ راهنما برای کاربران یخچال فریجیدر
این مرد عجیب در حال حاضر وی با ۹ عروسکش زندگی می کند و هزینه های زیادی را صرف خریداری کفش و پوشاک و گرفتن عکس برای آنها می کند .
او زن مصنوعی اول خود را در سال ۲۰۰۰ با قیمت ۵,۰۰۰ دلار خریداری کرد و نام او را ربکا گذاشت .
کانیوس مرد۵۵ ساله ای است که در دورست بریتانیا زندگی می کند .این مرد عجیب قادر به زندگی با یک زن واقعی نیست. جالب است بدانید او از جوانی علاقه بسیاری به مانکن مغازه ها داشت اما از آنجایی که جنس آنها به سختی سنگ بودند او تصمیم گرفت به دنبال مانکنهایی با بدن انعطاف پذیرتر برود . او زن مصنوعی اول خود را در سال ۲۰۰۰ با قیمت ۵,۰۰۰ دلار خریداری کرد و نام او را ربکا گذاشت .
سال ۲۰۰۴ بود که او تصمیم به گرفتن عروسک دوم خود را گرفت , او بسیار تلاش کرده بود که به عروسک اول خود که به اصطلاح همسرش بود وفادار بماند، اما نتوانست .در حال حاضر وی با ۹ عروسکش زندگی می کند و هزینه های زیادی را صرف خریداری کفش و پوشاک و گرفتن عکس برای آنها می کند .