استانبولی یک غذای فوق العاده خوشمزه و خانوادگی است که می توانید با دستورالعمل زیر آن را برای 4 نفر درست کنید.
4 پیمانه برنج
1 عدد پیاز
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
2 عدد سیب زمینی متوسط
200 گرم گوشت چرخ شده
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم می زنیم .
در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .
در ادامه در قابلمه ای متناسب برنج ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می ریزیم . سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می کنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم تا آب به جوش آید .
سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می کنیم تا استانبولی آماده شود .