طرز تهیه کوفته قلقلی با سس مخصوص

طرز تهیه کوفته قلقلی با سس مخصوص

طرز تهیه کوفته قلقلی با سس مخصوص

 

کوفته قلقلی با سس ادویه دار که با گشنیز خرد شده، به شکل خالدار تزیین شده اند، بسیار خوشمزه اند و با نان برشته داغ و سس گوجه فرنگی سرو می گردند.

 

مواد لازم برای کوفته قلقلی با سس ادویه دار :

 سیب زمینی مکعبی خرد شده 225 گرم
 گوشت بره یا گوساله چرخ کرده 225 گرم
 پیاز ریز خرد شده1 عدد
 ساقه کرفس ریز خرد شده1 عدد
سیر له شده2 حبه
کره2 قاشق غذاخوری
روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده جهت تزیینمقداری

 

مواد لازم جهت تهیه سس گوشت قلقلی با سس ادویه دار :

 روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده 1 عدد
 عصاره سبزیجات سرد 150 میلی لیتر
 شکر نرم قهوه ای2 قاشق چایخوری
کنسرو گوجه فرنگی خرد شده400 گرم
فلفل پاپریکا1 قاشق چایخوری
فلفل سبز چیلی خرد شده1 عدد
آرد ذرت2 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه گوشت قلقلی با سس ادویه دار :
سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا کاملا نرم شوند. آن ها را آبکش نمایید و داخل یک کاسه بزرگ له نمایید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل شود.

 

گوشت چرخ کرده، پیاز، گشنیز، کرفس و سیر را به آن بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.
مخلوط گوشت را به 20 گلوله کوچک تقسیم نمایید.

 

جهت تهیه سس، ابتدا روغن را در یک ماهیتابه گرم نمایید و پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن آرام تفت دهید. در یک کاسه کوچک آرد ذرت و عصاره سبزیجات را مخلوط نمایید و آن را با بقیه مواد سس داخل ماهیتابه بریزید. بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس آن ها را به مدت 20 دقیقه با حرارت کم بجوشانید.

 

در همین فاصله، جهت سرخ نمودن گوشت های قلقلی، کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم نمایید. گوشت ها را در چند مرحله اضافه نمایید و هر بار به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا سرخ شوند. فراموش نکنید که باید آن ها را مرتب، زیر و رو نمایید. در مدت سرخ نمودن باقیمانده گوشت ها، قلقلی های سرخ شده را گرم نگه دارید. سپس آن ها را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته، سس گوجه را اطراف آن ها بریزید. گوشت قلقلی با سس ادویه دار را با گشنیز تزیین نموده و سرو نمایید.