طرز تهیه کوفته مرغ پنیری سوخاری

طرز تهیه کوفته مرغ پنیری سوخاری

طرز تهیه کوفته مرغ پنیری سوخاری

 

کوفته مرغ پنیری سوخاری یک غذای متفاوت و خاص است که که با دستور العمل زیر می توانید درست کنید.

 

در عصر مدرن که که بچه ها بیشتر به سمت فست فود گرایش پیدا کرده اند و کمتر غذاهای سنتی می خورند، مجبوریم به هر نحوی شده آنها را برای خوردن مرغ و گوشت ترغیب کنیم. به همین منظور باید غذاهای سنتی را به شکل مدرن طبخ کنیم. در این مطلب طرز تهیه کوفته مرغ پنیری را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای 4 نفر برای کوفته مرغ پنیری :

مرغ چرخ شده500 گرم
 تخم مرغ 2 عدد
 پودر سوخاری 1/3 پیمانه
پنیر پارمیسان رنده شده 1/3 پیمانه
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
نعنای خشک1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده1 پیمانه
روغن زیتونبه میزان لازم
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم
ریحان برای تزیینمقداری

طرز تهیه کوفته مرغ پنیری :
در یک کاسه مناسب مرغ چرخ شده را با تخم مرغ، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک، فلفل، نعنا، پودر آویشن و پودر سیر خوب مخلوط کنید و آن را با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.

 

از خمیر مقداری بردارید و با کمک دست آن را گرد کنید. حالا یک تکه پنیر موزارلا داخل کوفته فشار دهید و آن را با مواد کوفته خوب بپوشانید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوفته ها را آماده کنید.

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته ها را داخل آن کمی سرخ کنید تا رنگشان کمی تغییر کند.

 

کوفته های سرخ شده را داخل سینی فر که از قبل  با روغن زیتون کمی چرب کرده اید به مدت 20 دقیقه  قرار دهید. در این میان سس گوجه فرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. موقع سرو کوفته ها سس را روی آنها بریزید، با ریحان تازه تزیین کرده و سرو کنید.