طرز درست کردن کیک گردویی

طرز درست کردن کیک گردویی

چگونه کیک گردویی خوشمزه درست کنیم؟

 

کیک گردویی برای کسانی که علاقه مند به شیرینی و کیک هستند یک دسر فوق العاده خوشمزه به حساب می آید.

 

افرادی که به شیرینی جات علاقه زیادی دارند با ما همراه باشند چون در این مطلب قصد داریم با آموزش یک کیک خوشمزه آن ها را شگفت زده نماییم.کیک گردویی طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه دارد و می توان آن را به شکل رول کالباس درست کرد.برای آموزش این کیک با ما همراه باشید

 

مواد لازم برای دو کالباس ۱۵ سانتی متری:

200 گرم شکلات

یک قاشق پودر قند

3 قاشق کاکائو

2 قاشق روغن نارگیل

100 گرم بیسکوییت خرد شده

یک سوم لیوان گردوی خرد شده

یک چهارم لیوان کشمش

یک سوم لیوان بادام هندی خرد شده

یک سوم لیوام پسته خرد شده

یک چهارم لیوان برگه زردآلوی خرد شده

یک چهارم لیوان انجیر خشک خرد شده

 

طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه:

1. در یک کاسه بزرگ شکلات را آب کرده و پودر قند، کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کرده خوب مخلوط نمایید تا یک نواخت شوند.

2. باقی مواد را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب مخلوط نموده سپس به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

3. روی میز سطح کار یک لایه نایلون محافظ کشیده، نیمی از مواد را روی نایلون پهن کرده و به کمک نایلون محافظ به صورت کالباس در آورید. لبه های نایلون را بسته و کالباس شوکولات را در فریزر یا حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

4. باقی مواد را نیز به همین ترتیب آماده کنید.

5. نایلون را جدا کرده کالباس ها را در خاک قند بغلتانید و آنها را به صورت ورقه هایی به ضخامت یک سانتی متر ببرید. اگر کالباس بیش از اندازه خشک است و خرد می شود ۱۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی نرم شود بعد آن را ورقه ورقه کنید.

6. کالباس های آماده شده را در ظرف بسته در یخچال نگهداری نمایید.