فوندوی شکلاتی، دسری گرم و خوشمزه

فوندوی شکلاتی، دسری گرم و خوشمزه

طرز تهیه دسر فوندوی شکلاتی، دسری گرم برای بعد از غذا

 

فوندوی شکلاتی دسری گرم و خوشمزه است که برای پس از خوردن غذا بسیار مناسب است.

 

فوندوی شکلاتی یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد. مواد لازم آن را پیشاپیش آماده نموده و فقط قبل از پذیرایی، شکلات را گرم نمایید.

 

مواد لازم جهت تهیه فوندوی شکلاتی:

 شکلات خالص225 گرم
 خامه فرم گرفته 200 میلی لیتر
 عرق بهارنارنج2 قاشق غذاخوری

دسر خوشمزه و گرم

 

مواد لازم جهت سرو:

 مخلوط انتخابی از میوه های مختلف مقداری
مارشمالای سفید و صورتیمقداری
بیسکویت شیرینمقداری

دسر فوندو شکلاتی

 

طرز تهیه فوندوی شکلاتی :

شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته، داخل قابلمه ای کوچک بریزید.

 

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود.

 

قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید.

 

مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید. ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید.

 

میوه های مختلف، مارشمالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید. میوه های انتخابی و مارشمالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد.

 

توصیه سرآشپز:

ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند. اگر از این ظروف نداشتید، ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد.