آموزش طبخ کباب خوشمزه ومحلی با نام چوکرتمه
* ميزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
سيبزميني: يك كيلوگرم
گوشت گاو: 600 گرم
پياز: 2 عدد
زيتون: 5 قاشق غذاخوري
روغن آفتابگردان: براي سرخ كردن
ماست سبزيجات (شامل سير و جعفري): براي تزئين
مواد لازم براي تهيه سس:
گوجهفرنگي: 3 عدد
پوره گوجهفرنگي: يك ليوان
روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
1- در ابتدا سيبزمينيها را پوست بگيريد و آنها را خلال كنيد. سپس آنها را به مدت 3 دقيقه درون آب نمك بريزيد. پس از اين مدت زمان سيبزمينيها را شسته و آب آنها را بگيريد و درون روغن سرخ كنيد. در پايان براي اينكه روغن اضافي سيب زمينيها گرفته شود آنها را روي حوله كاغذي قرار دهيد.
2- پيازها را خرد كنيد و به تابهاي كه روغن زيتون در آن قرار دارد اضافه كنيد و تا زمانيكه رنگي طلايي به خود بگيرد تفت دهيد.
3- گوشتها را به ابعاد نسبتا درشت برش دهيد و به پيازها اضافه كنيد. سپس شعله را كم كرده و ادويهها را به آن اضافه كنيد و درب ظرف را بگذاريد تا گوشتها نرم و بخارپز شوند.
* براي تهيه سس در ابتدا گوجهفرنگيها را رنده كنيد، سپس درون روغن زيتون سرخ كنيد. پوره گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد و روي شعله ملايم حرارت دهيد. براي اينكه سس شما طعم تند و جالبي به خود بگيرد كمي نمك و فلفل سياه بهآن اضافه كنيد.
4- در پايان سيبزمينيها را درون بشقاب قرار دهيد و روي آن را با ماست تزئين كنيد. سپس گوشت را روي آنها بريزيد و سس گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد. اگر مايل بوديد ميتوانيد بشقاب را با چند تكه سبزي همچون جعفري يا ريحان تزئين و نوش جان كنيد.
منبع: tiplife.ir