طرز تهیه کیک میوه خشک

طرز تهیه کیک میوه خشک

آموزش تهیه کیک خومشزه میوه ی خشک مناسب فصل پاییز

 

مواد لازم:
 آب     1/3 فنجان
 شکر یا خاکه قند     4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری
 مخلوط میوه های خشک به دلخواه     1 و ½ فنجان
تخم مرغ     3 عدد
آرد     1 و ½ فنجان
بکینگ پودر     1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده     11 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.

 

شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم.

 

منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com