طرز درست کردن سیب زمینی و ژامبون

طرز درست کردن سیب زمینی و ژامبون

 

سوپ سیب زمینی و ژامبون یک غذای سبک ولی خوشمزه می باشد که وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد .

 

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 25 دقیقه  
موردمصرف : پیش غذا

 

مواد لازم برای 8 نفر :

 

کرفس تکه شده      1/3 پیاله
پیاز کاملا خرد شده      1/3 پیاله
ژامبون گوشت تکه و پخته شده     3/4 پیاله
آب     3 و 1/4 لیوان
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده     3 و 1/2 فنجان
عصاره مرغ     2 قاشق غذا خوری
نمک     1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه     1 قاشق چای خوری
کره     5 قاشق غذا خوری
آرد     5 قاشق غذا خوری
شیر     2 فنجان

 

طرز تهیه :

 

1. سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

 

2. در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.

 

3. مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

 

منبع : مجله تکناز