نان سیر
• زمان تهیه: 15 دقیقه
• زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
• 5 حبه سیر
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 بسته نان تست بزرگ
• ½ پيمانه کره
• 1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده (اختیاری)
طرز تهیه
1. برای تهیه نان سير، ابتدا فر را روي 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم كنيد.
2. سیر را خرد كنيد و آن را در یک ظرف بريزيد، روغن زیتون را اضافه كنيد و روي حرارت به مدت 30 دقیقه قرار دهيد تا كمي نرم شود. سير باقیمانده را هم خوب خرد كنيد و همراه با کره، جعفری و پنیر پارمسان به خوبی مخلوط كنيد و سپس مخلوط بالا را به آن اضافه كنيد. اين مخلوط را بر روی دو طرف برش های نان بماليد.
3. نان سيرها را حدود 5 دقیقه در فر قرار دهيد. آن ها را از فر خارج و سرو کنید.
نان تاکو
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• 150 گرم آرد ذرت
• 1/2 قاشق چایخوری نمک
• 1/2 لیوان آب ولرم
• 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه
1. برای تهیه نان تاکو، ابتدا در يك ظرف آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کنید، سپس آب ولرم را اضافه و با هم مخلوط کنید تا خمیري یکدست حاصل شود. (مي توانيد به جای این نان از نان لواش براي اين منظور استفاده كنيد.)
2. به مدت 3-4 دقيقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود، سپس خمیر را درکیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 1 ساعت به آن زمان دهيد.
3. خمیر را به گلوله هاي کوچک تقسیم کنید.
4. روی يك سطح صاف آرد بپاشید و گلوله ها را با وردنه به شکل دایره باز کنید تا خميري نازك بدست آيد.
5. خمير نان تاكو را در روغن سرخ کنید و اواسط سرخ شدن، آن را از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیرد تا بتوانید با مواد تاكو آن را پر كنيد.
نان یوفکا
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• 1 3/2 پیمانه آرد گندم الک شده
• 1 قاشق چایخوری نمک
• 2/3 پیمانه آب ولرم
• 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
• روغن زیتون (برای سرخ کردن)
طرز تهیه انواع نان (2)
طرز تهیه
1. برای تهیه نان یوفکا، ابتدا در یک کاسه متوسط ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
2. روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگر حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید.)
3. روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 4 ساعت و یا در یخچال به مدت یک شب خمیر بماند.
4. خمیر را به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ درآورید. توپ های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 15 دقیقه بماند.
5. روی یک سطح صاف آرد بپاشید. هر رول توپ را به صورت بسیار نازک با وردنه پهن کنید. یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید. در تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ شود. خمیر نازک را در روغن به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید. با استفاده از یک کاردک مخصوص برای طرف دیگر این کار را تکرار کنید.
6. با استفاده از کاردک، نان را از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نان ترتیلا (نان ذرت)
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• 500 گرم آرد ذرت یا آرد سفید
• ½ پیمانه آب گرم
• 100 گرم روغن جامد یا مارگارین
• 1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
طرز تهیه
1. برای تهیه نان ترتیلا یا نان ذرت، ابتدا آب، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای با روغن جامد مخلوط کنبد. آرد ذرت را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد.
2. خمیر را ورز دهید و حدود۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه ی نایلون بگذارید تا بماند یا روی کاسه را با نایلونی بپوشانید تا خمیر به اصطلاح ور آید.
3. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی خمیرها را با نایلون بپوشانید. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز کنید. هر دایره حدوداً به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد.
4. یک تابه چدنی یا تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم کنید و با روغن خیلی کم، هر نان ترتیلا یا نان ذرت را حدود یک دقیقه در روغن بگذارید تا بپزند و هر دو طرفش خوب پخته شود.
5. آن ها را از تابه خارج کنید. نان ترتیلا را پس از سرد شدن، در داخل محفظه ای قرار دهید تا خشک نشوند.
منبع: برترین ها