آموزش طبخ جدید حلوای شير مايع و شیرعسلی
مدت زمان پخت : ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای ۶ نفر :
آرد ۱ پیمانه
کره یا روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
شیر عسلی ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه :
در ظرفی شیر و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و شیر بجوشد کف شیر را برمیداریم بعد شیر عسلی را اضافه و تند هم میزنیم بعد از چند جوش زدن گلاب را میریزیم برای چند دقیقه روی حرارت بماند بعد در قابلمه را می گذاریم و شعله را خاموش میکنیم. (می توانید به مواد زعفران اضافه کنید)
آرد را مثل همیشه الک کرده و داخل قابلمه تفت می دهیم بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد دوباره از حرارت بر داشته و الک میکنیم. دوباره روی حرارت برگردانده به آن روغن اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد .
سپس مخلوط شیر به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد مخلوط شوند و هیچ گلوله آرد باقی نماند روی حرارت کم آن قدر هم میزنیم تا شیر به خورد آرد رفته و از ظرف جدا شود. حلوای شما آماده کشیدن در ظرف و تزیین می باشد .