طرز تهیه سوپ سيب‌زميني خامه‌اي كم چرب

طرز تهیه سوپ سيب‌زميني خامه‌اي كم چرب

طرز تهیه یک سوپ مقوی و کم چرب مناسب برای غذاهای رژیمی و افرادی که اضافه وزن دارند.
 

 مواد لازم:

ساقه كرفس: 2 عدد

پياز (نگيني خرد شده) متوسط: يك عدد

روغن زيتون: يك قاشق سوپ‌خوري

سيب‌زميني متوسط: 8 عدد

آب: 4 پيمانه

جعفري (خشك شده): 2 قاشق سوپ‌خوري

پودر پياز يا گرانول پياز: يك قاشق سوپ‌خوري

پودر سير يا گرانول سير: يك چهارم قاشق مرباخوري

ريحان (خشك شده): يك چهارم قاشق مرباخوري

مريم گلي (استوخودوس): به مقدار كم (به دلخواه)

بادام هندي خام: سه چهارم پيمانه

آب: يك پيمانه (سرخالي)

نمك: 2 قاشق مرباخوري

 

طرز تهيه:

1- در ظرف مناسبي پياز نگيني شده و كرفس خرد شده را روي حرارت ملايم يا متوسط با روغن سرخ كنيد تا پيازها شفاف شوند.

 

2- سيب‌زميني‌ها را شسته و پوست بكنيد و در اندازه‌هاي مناسب خرد كنيد. سپس در ظرف مناسبي با 4 پيمانه آب ريخته، ظرف را روي شعله قرار داده و حرارت را زياد كنيد.

 

3- سپس كمي نمك و فلفل اضافه كرده و سيب‌زميني‌ها را با حرارت بالا بپزيد. هنگامي كه سيب‌زميني‌ها نرم شدند (له نشوند) شعله را كم كنيد.

 

4- در اين مرحله بادام زميني، يك پيمانه آب و نمك را در مخلوط‌كن بريزيد و مخلوط كنيد تا زماني كه نرم و يكدست شوند.

 

5- هنگامي كه سيب‌زميني‌ها نرم شدند مواد داخل مخلوط‌كن را به آنها اضافه كرده و بگذاريد كمي بپزند. اين سوپ داغ را سرو كنيد.

 

انواع ديگر سوپ سيب‌زميني:

1- سوپ تره فرنگي و سيب‌زميني: يك تره فرنگي خرد شده را همراه با كرفس و پياز تفت دهيد.

 

2- سوپ سير و سيب‌زميني: سه حبه سير كاملا ريز شده را در لحظه آخر تفت دادن به مواد تفت داده شده اضافه كنيد.