سالاد انار ویژه شب یلدا

سالاد انار ویژه شب یلدا

دستور تهیه سالاد انار مخصوص شب یلدا.

 

مواد لازم برای سه نفر:
 پرتقال     ۳ عدد
 انار     ۱ عدد
 آب پرتقال طبیعی     یک چهارم لیوان
 پنیر خامه ای بدون نمک     به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
خامه     ۴ قاشق
وانیل     قدری
شکر     ۱ الی ۲  قاشق چایخوری
خلال پسته     برای تزئین

 

طرز تهیه :
پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.