تولید همبرگری 100 درصد گیاهی! + عکس

مجموعه : علمی
تولید همبرگری 100 درصد گیاهی! + عکس

تهیه این همبرگر جدای از همه فست فودهای مضر دارای خواص بی نظیری می باشد. به گزارش تکناز استاد دانشگاه استنفورد برگری کاملاً گیاهی تولید کرده است که طعم و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است. در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد دانشگاه استنفورد تولید شده است.

 

به نظر می‌رسد این برگر با گوشت پخته شده است، در صورتی که با اسیدهای آمینه گیاهان تولید شده است؛ با این حال این برگر آبدار و طعم گوشت را دارد و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.

تولید همبرگری 100 درصد گیاهی! + عکس