قرابیه شیرینی فوق العاده خوشمزه تبریزی

قرابیه شیرینی فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه شیرینی لذیذ و مجلسی قرابیه مخصوص مهمانی های شیک

 

قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می شود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.

 

مواد لازم برای قرابیه :

بادام پوست گرفته ی خام 150 گرم
شکر200 گرم
 سفیده ی تخم مرغ 3 عدد
 وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
مخلوط پسته، بادام و شكربه میزان لازم

شیرینی خوشمزه

 

طرز تهیه قرابیه :

بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ كنید.

 

اگر خمیر سفت شد، كمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود.

 

سپس آن را داخل قیف پارچه ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

قرابیه شیرینی فوق العاده خوشمزه تبریزی

شیرینی لذیذ تبریزی

آن گاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید.

 

بعد در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی رنگ شود.

قرابیه شیرینی فوق العاده خوشمزه تبریزی

شیرینی قرابیه

پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشک می شود.

 

منبع : مجله آشپزی