پاستا مرغ و اسفناج، خوراکی خوشمزه و متفاوت

پاستا مرغ و اسفناج، خوراکی خوشمزه و متفاوت

پاستا یکی از متفاوت ترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا می باشد که در این مطلب می خواهیم طرز تهیه یک پاستای خوشمزه و متفاوت را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پاستای مرغ و اسفناج برای 4 نفر :

 پاستای فرمی400 گرم
 اسفناج خرد شده1 دسته
سینه مرغ خرد شده2 عدد
 ریحان خرد شده1 پیمانه
سیر رنده شده1 قاشق چایخوری
روغن زیتون1/2 پیمانه
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج :
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده، کنار بگذارید.

 

در این میان تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعد از آنکه تکه های مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده، هم بزنید، سپس زیر حرارت را خاموش کنید.

 

در کاسه ای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید.

 

پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید. در انتها سسی را که آماده کرده‌اید روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. حال این غذا را می توانید هم گرم و هم سرد سرو کنید.

پاستا مرغ و اسفناج، خوراکی خوشمزه و متفاوت

پاستا مرغ

پاستا مرغ و اسفناج، خوراکی خوشمزه و متفاوت

عکس پاستا

پاستا مرغ و اسفناج، خوراکی خوشمزه و متفاوت