نحوه درست کردن ناگت مرغ و گوشت

نحوه درست کردن ناگت مرغ و گوشت

نحوه درست کردن ناگت مرغ و گوشت

 

برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنید و آن را 2 بار چرخ كنیدیكی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهید.

 

مواد لازم :

 

برای 4 نفر
برنج 1پیمانه
تخم مرغ 2عدد
پیاز 1عدد
رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری
سیر 1حبه
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آرد به میزان لازم
كره به میزان لازم
زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده)
گوشت 100گرم (چرخكرده)

 

 

طرز تهیه :

 

1 . برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنید و آن را 2 بار چرخ كنیدیكی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهید.

 

2. ادویه و زعفران آب كرده را اضافه كنید و دوباره خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی خوبی پیدا كنند.پیاز را رنده كنید و در كره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخكرده و سیر رنده شده را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.

 

3. سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده و تخم مرغ باقی مانده را آبپز كرده و رنده بزنید و به مواد بیفزایید و با یك استكان آب اجازه دهید مواد بپزند تا آبشان تبخیر شود.

 

4. کف دست‌تان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی كره در تابه سرخ کنید.

 

نكات :

 

1. این غذا خیلی روغن به خود جذب میكند حواستان باشد زیادی روغن نریزید.

2. كروكت ها خیلی زود پخته میشود و بعد از آن باز شده و موادشان بیرون میریزد به محض طلایی شدن آنها را از روی حرارت بردارید.

3. برنج و تخم مرغ را تا میتوانید ورز دهید تا احتمال وا رفتن غذایتان كمتر شود.

4. حواستان باشد اجازه ندهید برنج كامل دم بكشد 5دقیقه زمان كافی است.

5. میتوانید كروكت ها را داخل ارد سوخاری هم غلط دهید و بعد سرخ كنید.

 

 

منبع : مجله تکناز