آشپزی و طبخ یک غذای جدید نشاط برای یک داشتن یک سفره گرم و دلنشین را دو چندان میکند. نوش جاااااااااااان
مواد لازم
لوبيا سبز خرد شده ————————– 400 گرم
هويچ خرد شده —————————— (2عدد متوسط)
سيب زميني خرد شده ———————- 1 عدد متوسط
تخم مرغ ————————————- 2 – 3 عدد
زعفران دم كرده —————————— 1 قاشق غذا خوري
پياز داغ ————————————— 1 قاشق غذا خوري
زرد چوبه ، نمك ، فلفل ———————– به مقدار لازم
روش پخت
لوبیا را نگینی خرد میکنیم اندازه های آن کاملا سلیقه ای می باشد. لوبيا را با يك ليوان آب و يك قاشق چاي خوري مخلوط نمك و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد.
گوجه ها را نگینی ریز خرد میکنیم.
سیب زمینی ها را نگینی ریز خرد میکنیم و بعد آنها را در مایتابه حاوی روغن سرخ میکنیم.
هویج را مثل سیب زمینی نگینی خرد میکنیم و آن را جداگانه میپزیم.
بعد از کمی که مواد خنک شدند آنها را در یک ظرف میریزیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم بعد زعفران که دم کرده بودیم با نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم . البته ميتونيد 15 دقیقه در یخچال این مواد را قرار دهيد.کمی آبلیمو هم به آن اضافه میکنیم.
بعد از آن تخم مرغ را اضافه میکنیم. و در تابه میریزیم .
البته این نکته به نظر من خیلی مهمه که اجازه بدیم غذا با حوصله جا بیافته بنابراین شعله غذا را زیاد نمیکنیم و یک دم کنی هم میزاریم بعد از آنکه سرخ شد آن طرف هم سرخ میکنیم
بعد آن را در یک دیس ریخته و میتونید با لیمو ترش تازه میل کنید.
منبع: chibepazam.ir