لاچین سیر
بنر موفقیت
register
اس ام اس های طنز و جدید تصاویر دیدنی و جالب آرایش و زیبایی زنان پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
مشاوره

مشاوره

روغن مورچه
ИдС ВгжТФ ВФЃТی
ИдС ВгжТФ ВФЃТی
زبان نصرت
کسب درآمد

آموزش طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل

تعداد بازدید : 114
مجموعه : آموزش آشپزی
آموزش طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل

 

 

مواد لازم :


گندم خورد شده یا گندم معمولی (توضیح می‌دهم) 400 گرم
گوشت سردست (بعضی بوقلمون هم استفاده می‌کنند)
400 گرم
پیاز
1 عدد
زردچوبه
نیم قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن یا کره به مقدار نیاز
آب سرد تقریبا 1.5 لیتر
شکر، دارچین و روغن به اندازه دلخواه

 

 

طرز تهیه :

 

گندم را معمولا باید گندم پوست کنده استفاده کنید. اگر مثل من گندم بدون پوست در دسترس نداشتید می‌توانید گندم پوست دار استفاده کنید. اگر گندم پوست کنده نبود باید بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک توری فلزی یک چیزی مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن را بگیرید، مثل این وسیله تصویر کنار. اگر گندم پوست دار استفاده می‌کنید کمی بیشتر گندم مصرف کنید چون پوست آن دور ریز می‌شود (تقریبا 350 گرم) اگر گندم خورد شده گیر نیاوردید می‌توانید گندم درسته بخرید و آنرا قبل از مصرف در ماشین آشپزخانه خورد کنید، باز هم به طریق بالا باید پوست آنرا جدا کنید. ظروف و وسایل لازم: دو عدد قابلمه یکی تقریبا 4 یا 5 لیتری و دیگری 6 تا 7 طرز تهیه: اول قبل از شروع گندم را پنج شش ساعت در آب خیس کنید. بگذارید تا خوب آب جذب کند به این صورت مدت طبخ را هم کاهش می‌دهید. گوشت را همراه با 2 لیوان آب داخل قابلمه کوچکتر قرار دهید، پیاز را پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل گوشت بریزید، زردچوبه را هم بیفزاید و شعله اجاق را روی درجه متوسط قرار بدهید بگذارید گوشت خوب بپزد. گندم را با یک لیتر آب در قابلمه دوم بریزید روی اجاق بگذارید و با شعله ملایم بپزید تا نرم شود و دانه آن له شود. دقت کنید ته قابلمه نگیرد هر از چند دقیقه‌ای آنرا هم بزنید تا ته قابلمه نسوزد، اگر قبل از نرم شدن گندم، آب آن رو به اتمام گذاشت کمی آب گرم به آن بیفزاید. وقتی گوشت پخت آنرا از مایع خارج کنید و با ماشین آشپزخانه خورد کنید. دقت کنید گندم باید خوب نرم شده باشد و دانه آن رفته باشد (یعنی دانه‌ها نباید کامل باشد، بصورت خمیر در آمده باشد). اگر گندم با پوست مصرف کرده‌اید حالا باید پوست آنرا با کمک یک آبکش جدا کنید. حالا گندم نرم شده را که تقریبا به صورت مایع سفت در آمده را با گوشت کوبیده مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و با حرارت بسیار ملایم بگذارید غلیظ شود (قوام بیاید). دقت کنید در این مرحله حتما باید حلیم را زیر نظر داشته باشید تا ته قابلمه نگیرد حلیم نباید مثل گوشت کوبیده زیاد سفت و یا مثل آب گوشت زیاد شل و روان باشد. هنگام مصرف حلیم، می‌توانیم روی آن را دارچین پاشیده و با روغن حیوانی یا کره داغ و شکر نوش جان کنید. نان سنگک را من ترجیح می‌دهم ولی حلیم را می‌توانید با نان‌های دیگر هم سرو کنید.

 

 رولت لازانیا با مرغ
آموزش تارت کیوی ( آشپزی )
تزئینات هنرمندانه هندوانه از حالا تمرین کنید برا شب یلدا مخصوصآ عروس خوانوما
آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری !
پیتزای ماكارونی با سبزیجات
بریانی سبزیجات ( غذای هندی )
طرز تهیه موس قهوه
طرز تهیه کباب فلفلی
تصاویر میوه آرایی به سبک چینی
طرز تهیه بیشتیزیک شیرینی (شمالی)
آموزش لازانیای لقمه ای ( تصویری)
آموزش آشپزی عجیب ولی بسیار جالب !!! ( جوجه زغالی )
طرز تهیه بیسکوئیت های ادویه دار | کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک قارچ

آموزش آشپزی
ИдС ВгжТФ ВФЃТی
ИдС ВгжТФ ВФЃТی
ИдС ВгжТФ ВФЃТی
ИдС ВгжТФ ВФЃТی
250 کارتون برتر
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
تقویت حافظه
طنز ریوندی
ویژه بانوان
ازدواج و مسایل زناشویی