تبلیغات

تبلیغات

طرز تهیه شیرینی هلندی

طرز تهیه شیرینی هلندی

مواد لازم:

 

آرد                                 250 گرم

پودر شکر                        100 گرم

مارگارین                         125 گرم

شیر تازه                        275 گرم

بیکینگ پودر                   20 گرم

وانیل                            نصف قاشق چای خوری


 

طرز تهیه:

 

 

آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.

در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.

سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.

بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.

سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.

انرژی کل: 2200 کیلوکالری

 

تبلیغات