صفحه اصلی      |  عضویت در سایت  |   مطالب ارسالی شما |      تبادل لینک      |      فروشگاه سایت     |     گالری عکس   |       تعرفه تبلیغات  
موضوعات

توصیه های اخلاقی
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
عکس های خنده دار از برخی از سوژه های ایرانی !رکورد دبدنی یک چینی بابینی اش !+ عکسعجیب ‌و غریب ترین مهریه‌ ها در ایران !پدربی رحمی که خود و فرزندانش را منفجر کردکفش دختر و پسرها در مکانهای مختلف + عکستا حالا به پرچم نروژ دقت کردیـن؟ عکس مسابقه طناب کشی همسر اوباما در کاخ سفید + عکسگلشیفته در نقش یک رقاصه + عکسشیر زن به این می گن !! (عکس)رقص دختر و پسر در نمازخانه دانشگاه + تصاویربلندترین هتل دنیا در دبی افتتاح می شود + تصاویرمحمدرضا گلزار و امین حیایی در فیلم ساخت ایران + عکسپل دیدنی معروف به حضرت موسی هلند + تصاویرحلقه های ازدواج شاهزاده های سلطنتی ! + عکسماشین هایی ایرانی از ماشین بازهای ایرانی !مدل موی کوتاه دخترانه 2012کشف جسد 3 روستایی بجنورد در دره برفی + تصاویر5 کشته در تصادف پیکان و کامیون + عکسبزرگ‌ ترین قرآن با طلا در تهران (عکس)قصری رویایی در کامرانیه تهران +تصاویرآشنایی با سریعترین بوگاتی دنیا !! + تصاویرعشق و عاشقی های زودهنگام !آموزش مقدماتی شمع سازیآیا فضیلت سوره نحل را می دانید ؟
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۰    ساعت: ۸:۵۰
عجیب ترین و جالبترین عاشق و معشوق جهان+ عکسبا دیدن این عکس ها میگن Oh My God !دختر از کرمان که بعلت بیماری در یخچال زندگی میکند + عکسهمه چیز در مورد علی دایی + تمامی تصاویر کمیابعکسهای خنده دار( بهمن 90 )چند عکس دیدنی از سوژه های ایرانی !جوان ها از این مرد مسن درس بگیرید !! + تصاویرالهام حمیدی و برادرش (عکس)نامه عاشقانه یک قصاب !! + عکستصاویر طنز و خنده دار ( مجله طنز هفته )یادش بخیر چه زود گذشت ! + تصاویرعکس های رستورانی فوق العاده دیدنی زیر آبشار!بازیگر خوب لعیا زنگنه با گریمی متفاوت !! +عکس جدید ترین عکس های آتلیه ای بازیگران در بهمن 90 محمدرضا گلزار بدون گریم در کنسرت (عکس)نصیحت هایی برای رفتن به خواستگاری (طنز آمیز)الناز شاکردوست در ماشین آمبولانس !رقص دختر و پسر در نمازخانه دانشگاه + تصاویرگلشیفته در نقش یک رقاصه + عکسکوچه ای که فقط یک نفر به زور از آن رد می شود !+ عکساولین انسان بدون قلب جهان + عکستست جالب و خواندنی احساسی هستید یا منطقی؟عکس های خنده دار از برخی از سوژه های ایرانی !
گالری عکس
کودکان هندی به یاد گاندی لباس پوشیدن !! + عکس کودکان هندی به یاد گاندی لباس پوشیدن !! + عکس
30 ام ژانویه هر سال یادآور ترور شخصیتی است که با تاریخ سازی خود یک ملت را از استعمار نج...
[ ادامه مطلب ... ]
عکس هایی از هنرمندان و ستارگان موسیقی ایرانی عکس هایی از هنرمندان و ستارگان موسیقی ایرانی
اولین گردهمایی صمیمانه هنرمندان صحنه و مراسم تقدیر از هنرمندان پیشکسوت توسط انجمن صنفی ...
[ ادامه مطلب ... ]
مدل لباس های بافتنی دخترانه و زنانه مدل لباس های بافتنی دخترانه و زنانه
مدل لباس قلاب بافی زنانه لباس بافتنی زنانه لباسهای بافتنی دخترانه ...
[ ادامه مطلب ... ]
جستجوی مطالب
 

نمی‌خواهم جدا شوم‌

http://www.taknaz.ir/ax1/ax/304.jpg

من جین مورگان هستم. متاهل و دارای یك پسر 21 ساله. 23 سال است كه ازدواج كرده‌ام و اخیرا تصمیماتی گرفته‌ام كه شاید به نظر برخی افراد عجیب باشد، 
 
من جین مورگان هستم. متاهل و دارای یك پسر 21 ساله. 23 سال است كه ازدواج كرده‌ام و اخیرا تصمیماتی گرفته‌ام كه شاید به نظر برخی افراد عجیب باشد، اما به نظر خودم فقط خواهان كمی فضای شخصی هستم.
 
بشدت می‌خواهم از این به بعد در اتاقی بیدار شوم كه پر از نور خورشید باشد. همسرم به نور حساس است و اگر كوچك‌ترین نوری در اتاق باشد، نمی‌تواند بخوابد. به همین دلیل ما 23 سال در اتاقی خوابیدیم كه از سر شب تا صبح و پس از رفتن همسرم از اتاق هیچ نوری وارد آن نشده و اندك نور آن را هم با پرده‌های كلفت گرفته‌ایم.
من دلم می‌خواهد تختم لب پنجره باشد. اتاقی می‌خواهم كه روی میزش تمام كتاب‌های مورد علاقه‌ام را بخوانم. اتاقی ‌می‌خواهم كه مال خودم باشد و به سلیقه خودم در آن رفتار كنم.
 
در تمام این 23 سال سعی كردم برای آرامش همسرم و دیگران به میل آنها زندگی كنم و حالا دیگر خسته‌ام و فضایی برای خودم می‌خواهم. من نمی‌خواهم از همسرم جدا شوم، زیرا او را دوست دارم. اما از وقتی كه پسرمان 21 ساله شده و به دانشگاهی در شهر دیگر رفته، احساس می‌كنم آنچه ما را به هم مربوط می‌كرد از ما جدا شده است .
 
دوست دارم با همسرم دوست و صمیمی باشم در حالی كه او فردی خوددار ، كم حرف ‌ و رفتارش همیشه یكنواخت است.
 
گاهی احساس می‌كنم من و همسرم برای یكدیگر مانند اثاثیه منزل شده‌ایم. اثاثیه‌ای كه گاهی از آنها استفاده می‌كنیم بدون این‌كه حتی به آنها نگاهی بیندازیم. می‌خواهم دیده شوم، می‌خواهم برای خودم در فضایی به وسعت فقط چند متر استقلال داشته باشم و به جای شراكت با دیگری و مطابق میل او رفتار كردن به آنچه خودم دوست دارم، بپردازم.
 
فكر نمی‌كنم این كار بدی باشد. البته وقتی مدتی پیش در این مورد با همسرم صحبت كردم، اول ناراحت شد و بعد به من حق داد. همان‌طور كه او ساعت‌ها دور از منزل در محل كارش است من هم اتاقی برای خودم كرایه كنم و چند ساعتی را در روز به آنجا بروم تا این احساس نیازم تامین شود.
 
وقتی درباره این موضوع با وكیل خانوادگی‌مان صحبت كردم، اول متوجه منظورم نشد و دوباره پرسید «پس چرا طلاق نمی‌گیری؟» من به او گفتم كه نمی‌خواهم از همسرم جدا شوم بلكه فقط می‌خواهم اتاقی برای خودم داشته باشم و در آنجا همه چیز در اختیار شخص من باشد؛ آن هم با سلیقه و علاقه خودم.
 
او گفت احساس تو یعنی پایان زندگی مشترك، در صورتی كه من گفتم این‌طور نیست. بعد از آن وقتی بیرون آمدم تا رسیدن به خانه دوستم، در این فكر بودم كه شاید واقعا باید جدا شوم و خودم نمی‌دانم. شاید آنچه می‌خواهم تنهایی است نه فضای اضافه.
 
وقتی به خانه دوست قدیمی‌ام رسیدم دیدم كه همسرش بازنشسته شده و بیشتر روز را در خانه كنار هم سپری می‌كنند و هر كدام هم در ساعاتی به كارهایی كه دوست دارند می‌پردازند، مردد شدم. شاید چنین پیشنهادی از جانب من اشتباه بوده است.
 
شاید می‌توانستم در همان فضای خانه بخشی را به خودم اختصاص بدهم و از همسرم بخواهم با من همكاری كند.
 
حالا نمی‌دانم چه كنم، از طرفی فكر می‌كنم شاید راه دیگری برای رسیدن به احساس استقلال و هویت بیشتر برایم وجود داشته باشد.
 
شاید در فضای جدید نیز احساسم تغییری نكند و فقط مشكلی به مشكلاتم اضافه شود. نمی‌دانم و فقط امیدوارم خداوند كمكم كند تا پس از 23 سال زندگی مشترك به آرامشی دلچسب برسم.
 
سحر كمالی‌نفر
 
تعداد بازدید ۵۱۴ بار

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به دوستان :

© کلیه حقوق برای سایت تکنار محفوظ است.

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.