ستانشناسان حین کاوشهای خود در میدان نبرد ارتش روم و ژرمنها، به جای سرنیزههای باستانی نارنجکهای دستی جنگ جهانی دوم کشف کردند.
پس از گذشت نزدیک به دو سال از کاوشهای باستانشناسان در منطقه جنگلی اولدنرود آلمان و کشف بیش از 1000 شی جنگی متعلق به سال 230 میلادی، باستانشناسان این بار نارنجکهای ضد نفر و ضد تانک متعلق به جنگ جهانی دوم را کشف کردند.
این اتفاق، اگرچه دلهره و اظطرابی را بین کاوشگران و باستانشناسان به وجود آورد، با این حال مانع از ورود بازدید کنندگان به مناطق حفاظتی برای دیدن یافتههای آنها نشد.
این منطقه به نوعی تغییر دهنده تاریخ آلمان نیز به شمار میرود. زیرا به گفته باستانشناسان تا پیش از این فرض بر این بود که نبرد روم و ژرمنها در سال 9 میلادی رخ داده و به خروج کامل ارتش روم از ژرمانیا به آنسوی رودخانه راین بدون وشش برای فتح مناطقی بیشتر انجامیده است. اما کشف این میدان نبرد قرن سوم نشان داد که رومیها تا مدتها تملک خود بر مناطقی از این سرزمین را حفظ کرده بودند.
از دیگر ویژگیهای بارز این منطقه تلفیق نبردهای باستانی و امروزی با کشف جنگافزارهایی از جنگ جهانی دوم است. به گفته کارشناسان در طول جنگ جهانی دوم بیش از 2.7 میلیون تن بمب توسط متحدین برخاک آلمان فرو آمد که برخی از آنها عمل نکرده و هنوز خطراتی را در مناطق جنگلی و باستانی آلمان به وجود آورده است.
لازم به ذکر است، باستانشناسان با کمک متخصصان خنثی کردن بمب در این منطقه برای کشف و غیر فعال کردن بمبهای احتمالی به جای مانده از جنگ مشغول هستند
گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز