تقویت حافظه
register
لاغری
تعمیر پراید
بنر ازدواج
بنر ماساژ
بنر همسرداری
زبان را قورت بده! (آموزشی)
محصول بهداشتی

طرز تهیه فلافل لبنانی

تعداد بازدید : 1957
طرز تهیه فلافل لبنانی
طرز تهیه ی فلافل لبنانی را برای من بنویسید پاسخ : مواد لازم: 
380 گرم باقلای خشک
۳۸۰ گرم نخود
۲ حبه درشت سیر کوبیده
یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری آرد
یک فنجان جعفری خرد شده
یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل
طرز تهیه: 
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. 
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. 
توجه:
– باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. 
– در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
 
 

عضویت در سایت

عضویت در سایت

بنر آشپزی
a