پورتال تفریحی سرگرمی تک ناز

لاچین سیر
register
افزایش امار سایت
تبلیغات
تعمیر پراید
لذت نقاشی با باب راس

کسب درآمد

بنر ماساژ
 آب کردن شکم
زبان نصرت
بنر آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی

تعداد بازدید : 1203
طرز تهیه فلافل لبنانی
طرز تهیه ی فلافل لبنانی را برای من بنویسید پاسخ : مواد لازم: 
380 گرم باقلای خشک
۳۸۰ گرم نخود
۲ حبه درشت سیر کوبیده
یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری آرد
یک فنجان جعفری خرد شده
یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل
طرز تهیه: 
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. 
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. 
توجه:
– باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. 
– در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
 
 

عضویت در سایت

عضویت در سایت

کسب درآمد
بنر زبان نصرت
بنر آشپزی
کتاب الکترونیکی
نکات مهم پوست
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
تقویت حافظه
طنز ریوندی
ویژه بانوان
ازدواج و مسایل زناشویی