سایت تور مسافرتی
register
لاغري
بنر ازدواج
بنر ماساژ
بنر همسرداری
مشاوره تلفنی
بنر آشپزي
لاغری,کاهش وزن,چربی سوز,اسلیمینگ

طرز تهیه فلافل لبنانی

تعداد بازدید : 3674
طرز تهیه فلافل لبنانی

طرز تهیه ی فلافل لبنانی را برای من بنویسید پاسخ : مواد لازم:
380 گرم باقلای خشک
۳۸۰ گرم نخود
۲ حبه درشت سیر کوبیده
یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری آرد
یک فنجان جعفری خرد شده
یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل
طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه:
– باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
– در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

ناگفته های روابط زناشویی
مشاوره تلفنی
بنر آشپزی
تور مسافرتی
آموزش های موفقیت
لاغری,کاهش وزن,چربی سوز,اسلیمینگ
ناگفته های روابط زناشویی
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتني
آموزش آرايشگري

جدید ترین مطالب

طنز ریوندی
ویژه بانوان