در این صفحه، با قراردادن یك نقشه اینترنتی و مشخص كردن محدوده در دسترس موشكها، برد جهانی موشك ایران با 11 هزار و 500 كیلیومتر كیلومتر به نیویورك میرسد.
در ستون سمت چپ این نقشه كه به صورت یك فلش به نمایش درآْمده است، در پنج آیكن بردهای مختلف موشكهای ایران و كشورهایی را كه در تیررس آنها هستند نمایش داده است.
اگر شما بهروی نقشه ایران كلیك كنید، یك عقربه شروع به چرخیدن میكند كه در واقع برد موشكهای ایرانی و كشورهای در تیررس آن را نشان میدهد.
طبق این تصویر، برد موشكهای ایران به شهرهای لندن، پاریس، مادرید، اسلو، هلسینكی، برلین، سرزمینهای اشغالی، روسیه، دهلی و برخی كشورهای آفریقایی و آمریكای شمالی میرسد.
همچنین در یكی از آیكنهای این فلش با عنوان تهدید خاورمیانه، یك نقشه ایران طراحی شده كه نام مراكز هستهای ایران نیز بهروی آن حك شده و از یك فلش پیكان كه بهصورت گردان فعال است، كشورهای همسایهای را كه در تیررس موشك شهاب 3 هستند مشخص كرده است.
در یكی از آیكنهای این تصویر گرافیكی، به منظور تهدید جلوه دادن ایران برای كشورهای اروپایی و ضرورت جدی گرفتن این كشور، با نمایش دادن عكس بزرگی از موشك شهاب، یك پیكان متحرك برد موشكی ایران را تا آمریكای شمالی و قاره اروپا و آفریقا نشان میدهد.
این مركز مطالعات صهیونیستی به منظور پررنگ كردن برد موشكهای ایرانی و تأكید بیشتر بر ایرانهراسی، در این تصویر از كشورهای تركیه، لبنان، عربستان سعودی، كویت، قطر، عراق، امارات متحده عربی، سوریه، تركمنستان، ارمنستان، آذربایجان، افغانستان به عنوان اهداف فرضی موشكهای ایران نام برده است.
این مركز در سال 1988 توسط دانیل الازار (Daniel Elazar) تأسیس شد كه مركز مطالعات استراتژیك است و در زمینه سیاست خارجی رژیم صهیونیستی فعالیت میكند و سعی دارد بیان كند كه تهدیدات استراتژیك نسبت به این رژیم چیست و چه خطراتی را برای آنها در پی دارد.
همچنین در این طرح سوریه نیز به عنوان دیگر تهدید استراتژیک منطقه خاورمیانه نام برده شده كه میتواند كشورهای این منطقه را هدف قرار دهد.
رژیم صهیونیستی هر از چندگاهی برای اخذ امتیاز از كشورهای اروپایی و آمریكا پروژه ایران هراسی را در اولویت كاری خود قرار میدهد و در این راستا ادعا میكند كه تاسیسات هستهای ایران برای مقاصد نظامی طراحی شده است كه تهدیدی جدی برای منطقه خاورمیانه به شمار می رود.
این در حالی است كه رژیم صهیونیستی با در اختیار داشتن 200 الی 400 كلاهك هستهای و انواع و اقسام سلاحهای كشتار جمعی، بزرگترین تهدید امنیتی منطقه خاورمیانه است و كشورهای منطقه نیز در اجلاس اخیر سازمان ملل خواستار پیوستن این رژیم به انپیتی و خلع سلاح آن شدند.