تبلیغات

تبلیغات

حاج قاسم سلیمانی

آموزش تهیه شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار

آموزش تهیه شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار

 

 امیدواریم این شیرینی را درست کنید و موقع افطار از خوردنش لذت ببرید (تکناز)

طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نكته :

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.

خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :

 

 خرمای بدون‌ هسته  یك پیمانه
 بیسكویت مادر  یك بسته
 گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یك پیمانه
 گلاب  سه قاشق غذاخوری
 شكلات شیری (تخته‌ای سفید)  50 گرم

منبع : loghme.com

تبلیغات